MAAS
Konceptet är enkelt. Och flexibelt. Till din fördel.

 

Lindqwist är ett familjeföretag i reklambranschen. Det är inte så vanligt. Men vi har hittat ett sätt att kombinera det nära, engagerade och personliga i våra kundrelationer med den kompetens och fullservice som du förväntar dig av den stora reklambyrån.

 

Lindqwist Kommunikationsbyrå fungerar som en maas-byrå (marketing as a service-byrå). Vi håller i strategi, projektledning och budget. Därefter samlar  vi spetskompetens och skräddarsyr ett team som anpassas efter projekt och uppdrag.

 

Byrån grundades redan 1986 och köptes kort därefter av Haidi och Bosse Lindqwist. Det betyder att vi har nästan 30 års erfarenhet av kreativ och resultatinriktad marknadskommunikation. Kunskap, engagemang och tydlighet är vårt rättesnöre som också ger frihet att tänka utanför ramarna och hitta nya vägar för din marknadsföring.

 

Lindqwists kunder kommunicerar inom både Business to Business och Business to Consumer. När vi själva summerar våra uppdrag så är det antalet jobb för tillverkningsindustrin, skogsindustrin och inredningsbranschen som sticker ut. Vi har också blivit kända för att producera gedigna kundtidningar med högt läsvärde och välgjord form.

Vi är medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer och har
ARU-kompetens. ARU står för Ansvarig Reklamutgivare och är en juridisk utbildning som omfattar de viktigaste rättsområdena inom marknadskommunikation – en trygghet för våra kunder!

 

 

Haidi Lindqwist

VD/projektledare

070-335 06 00

  • socialIcon

Bosse Lindqwist

AD

070-545 53 09

  • socialIcon

Lindqwist Kommunikationsbyrå

Storgatan 37D
571 31 Nässjö
Tel. 0380 - 51 45 50
hello@lindqwist.se

@lindqwist på Instagram